Om meg

Hei!

Velkommen så masse til Bærelykke, min blogg og side. Det gjør meg så glad at du titter innom her! Jeg håper du finner masse nyttig og spennende lesestoff og tips 🙂 Er det noe du savner her så ta kontakt. Jeg er rett her og svarer så fort jeg kan.

Jeg er ei jente på 29 år som bor i Oslo med min mann som jeg har vært sammen med i 10år(!!!) og gift med i 6 år. Sammen har vi en flott gutt på 3 år. Det å bli mamma har vært den største utfordringen og gleden i livet mitt. Jeg har lært utrolig mye og endret synet på så mange ting. Det er få ting som ble som jeg trodde de skulle bli. 😉 Dette er noe av det jeg ønsker å dele med dere her.

Før jeg ble mor, ble jeg utdannet faglærer i kunst og håndverk og studerte ett år med tegnspråk. Jeg har jobbet et par år i barnehage for døve og hørselshemmede barn. og har mye erfaring med bruk av babytegn. Jeg har også holdt kurs i dette.

Å bære gutten min har jeg i teorien gjort fra han var nyfødt, men av forskjellige grunner fikk jeg det ikke helt til. Klarte ikke helt å få til elastisk sjal, lånte Babybjørn og brukte Ergo 360 det første året. Da han var 1 år fikk jeg mitt første vevdesjal. og først da følte jeg bærekarrieren tok av. Siden det har vi båret mye i det meste som finnes av bæretøy 🙂

Håper du finner deg tilrette her og som sakt bare ta kontakt 🙂

Christina  <3