Om Bærelykke

Hvordan ble bærelykke til?

Bærelykke ble til sommeren 2016. Da var sønnen min blitt 2 år og jeg hadde drevet aktivt med bæring ettårs tid. Vi hadde prøvd det meste av seler og en god del sjal. Da jeg bar på han fra han var ett år var en av utfordringene at han gnagde på det som var av sjal og skulderstropper ved tann frembrudd. Skulderstroppene ble ofte grisete og kunne også bli ødelagte. Så jeg begynte å lete etter noen Suckpads eller stroppebeskyttere, men fant ingen fine i Norge, men flust i USA. Som utdannet faglærer i kunst og håndverk, men både kreativ Mamma og sydame til Mormor har jeg sydd og holdt på med ulikt håndverk hele livet. På bakgrunnen av dette satte jeg i gang med å designe og sy mine egne suckpads. Og innen Nasjonalt bæretreff hadde jeg flere forskjellige produkter å presentere og brått var bærelykke født!

Hvorfor bærelykke?

Vi som har holdt på med bæring en stund vet godt at det er ikke bare bærelykke med små barn på mage eller rygg. De lugger og slår, klyper og skriker! Når de blir store nok roper de kanskje «Nei, mamma ikke bære!». Men ofte er det nettopp da når ting er så vanskelig som de kan bli for en liten kropp, at de trenger det mest. Og når de så får komme opp og inntil og de roer seg, ler, gliser og kanskje sovner. Det er bærelykke.

Gjennom «bærelykke» ønsker jeg å spre litt ekstra bærelykke til deg som bærer barna dine i alle mulige slags bæretøy. Bærelykke produserer praktisk og fint tilbehør spesielt tilpasset bæretøy.